week van de vrijwilligers

Open Vld wenst van harte , haar trouwe vrijwilligers , bij deze in de bloemetjes te zetten.

Het ganse jaar kunnen we steeds op deze mensen rekenen.

Open Vld Kortenaken stelt lijst verkiezingen 14 oktober voor. 


KORTENAKEN –  Onze partij stelt met trots haar verkiezingslijst van 14 oktober voor. Voorzitter Patrick Vlayen: "Het is een mix van ervaring en nieuwe gezichten. André Alles uit Ranbserg – Pifke –  trekt de lijst. André is één van de anciens op onze lijst.  
Paul Francen uit Hoeleden is lijstduwer. Paul is letterlijk en figuurlijk een sterke kandidaat om die rol op zich te nemen.  Burgemeester Patrick Vandijck staat op 3 net na huidige schepen van  openbare werken Betty Geysenbergs uit Kortenaken. Op dit ogenblik stellen wij  het verkiezingsprogramma samen. Onze partij zal er alles aan doen om ook na 14 oktober de grootste partij in Kortenaken te zijn."  De gemiddelde leeftijd van alle kandidatten bij deze verkiezingen ligt op 50,1 jaar. Yannis Wanten uit Ransberg is met zijn 18 lentes de jongste.  OCMW-voorzitter Camil Bouvin (74) uit Stok is de ouderdomsdeken . Deze week ontvangen de inwoners van Kortenaken de folder met de gerealiseerde projecten. "Iederen kan lezen dat Open Vld deze legislatuur samen met de coalitiepartner goed werk geleverd heeft", aldus nog voorzitter Patrick Vlayen. 

 

De kandidaten voor 14 oktober.

1    ALLES ANDRE
2    BETTY GEYSENBERGS 
3    PATRICK VANDIJCK
4    JOSETTE VANLAER
5    CAMIEL BOUVIN
6    PATRICK VLAYEN
7    VERONIQUE HERMANS
8    BERNADETTE MERTENS
9    CARLA BUSSELEN
10   GLENN BLOCKX
11   FENNE VANDERSTUKKEN
12   YANNIS WANTEN
13   JOKE MASSART
14   EDDY RENARD
15   FRANK BOECKAERTS
16   MARINA DIERICKX
17   HANS MAES
18   DENISE BEELEN
19   PAUL FRANCEN
 

Open Vld aanwezig bij voorstelling woonbus

BEKKEVOORT – Open Vld mandatarissen Betty Geysenbergs & Camiel Bouvin waren aanwezig bij de voorstelling van de woonbus afgelopen maandag in Assent (Bekkevoort).
Dit is een initiatief van Hartje Hageland, het intergemeentelijke samenwerkingsverband ter ondersteuning vanhet lokale woonbeleid.
De woonbus is een mobiel informatiepunt waar je wordt geholpen met al je vragen over wonen. Je krijgt er ook informatie, hulp en ondersteuning over energie besparen, renoveren en duurzaam wonen.
De woonbus kan je in Kortenaken op volgende data vinden:
maandag 25/06/2018 – 9-12u  OCMW in Miskom
dinsdag  26/06/2018 – 14-16u OCMW in Miskom
woensdag  27/06/2018 – 14-16u Kerk in Ransberg
donderdag  28/06/2018 – 9-12u Kerk in Ransberg
vrijdag  29/06/2018 – 10-12u Kerk in Ransberg

Betty Geysenbergs & Camiel Bouvin aan de Woonbus

Open Vld ruimt zwerfvuil op

KORTENAKEN – Naar aanleiding van de Grote Lenteschoonmaak, een inititief van Mooimakers, gaat Open Vld Kortenaken op zaterdag 17 maart de handen uit de mouwen steken.
Onze partijleden en mandatarissen gaan vanaf 9 uur de baan op, gewapend met grijpstokken en vuilzakken. Voorzitter Patrick Vlayen: "Onze partij wil actief meewerken aan een mooi en proper Kortenaken.
Wie ons wil vervoegen is meer dan welkom! "
 

https://www.hln.be/regio/kortenaken/open-vld-strijdt-mee-tegen-zwerfvuil~ac59d12c/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&rcid=&utm_source=hln&utm_content=regio&ctm_ctid=952437e887d7231303b8e4af72b51892
 

André Alles trekt de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018!

Tijdens de vergadering van 23 mei 2017 heeft het bestuur van Open Vld Kortenaken het voorstel van Burgemeester Patrick Vandijck goedgekeurd om André Alles aan te wijzen als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Voor sommige is dit misschien een verrassing maar beide burgemeesters hadden dit reeds afgesproken na de verkiezingen van 2012. André was toen de stemmenkampioen van Kortenaken en was de eerste drie jaar burgemeester. Huidig Burgemeester Patrick Vandijck zal zich verder bezig houden met het uitvoeren van het bestuursakkoord en zich elke dag blijven inzetten voor de inwoners van Kortenaken.  Samen met het bestuur zal André ook voor deze verkiezingen een sterke lijst samenstellen en een overtuigend programma schrijven. Want Open Vld wil de grootste partij van Kortenaken blijven!Tijdens de maandelijkse vergadering van 23 mei heeft het bestuur van Open Vld Kortenaken het voorstel van Burgemeester Patrick Vandijck goedgekeurd om André Alles aan te wijzen als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Voor sommige is dit misschien een verrassing maar beide burgemeesters hadden dit reeds afgesproken na de verkiezingen van 2012. André was toen de stemmenkampioen van Kortenaken en was de eerste drie jaar burgemeester. Huidig Burgemeester Patrick Vandijck zal zich verder bezig houden met het uitvoeren van het bestuursakkoord en zich elke dag blijven inzetten voor de inwoners van Kortenaken.  Samen met het bestuur zal André ook voor deze verkiezingen een sterke lijst samenstellen en een overtuigend programma schrijven. Want Open Vld wil de grootste partij van Kortenaken blijven!