André Alles trekt de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018!

Tijdens de vergadering van 23 mei 2017 heeft het bestuur van Open Vld Kortenaken het voorstel van Burgemeester Patrick Vandijck goedgekeurd om André Alles aan te wijzen als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Voor sommige is dit misschien een verrassing maar beide burgemeesters hadden dit reeds afgesproken na de verkiezingen van 2012. André was toen de stemmenkampioen van Kortenaken en was de eerste drie jaar burgemeester. Huidig Burgemeester Patrick Vandijck zal zich verder bezig houden met het uitvoeren van het bestuursakkoord en zich elke dag blijven inzetten voor de inwoners van Kortenaken.  Samen met het bestuur zal André ook voor deze verkiezingen een sterke lijst samenstellen en een overtuigend programma schrijven. Want Open Vld wil de grootste partij van Kortenaken blijven!Tijdens de maandelijkse vergadering van 23 mei heeft het bestuur van Open Vld Kortenaken het voorstel van Burgemeester Patrick Vandijck goedgekeurd om André Alles aan te wijzen als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Voor sommige is dit misschien een verrassing maar beide burgemeesters hadden dit reeds afgesproken na de verkiezingen van 2012. André was toen de stemmenkampioen van Kortenaken en was de eerste drie jaar burgemeester. Huidig Burgemeester Patrick Vandijck zal zich verder bezig houden met het uitvoeren van het bestuursakkoord en zich elke dag blijven inzetten voor de inwoners van Kortenaken.  Samen met het bestuur zal André ook voor deze verkiezingen een sterke lijst samenstellen en een overtuigend programma schrijven. Want Open Vld wil de grootste partij van Kortenaken blijven!