Open Vld Kortenaken stelt lijst verkiezingen 14 oktober voor. 


KORTENAKEN –  Onze partij stelt met trots haar verkiezingslijst van 14 oktober voor. Voorzitter Patrick Vlayen: "Het is een mix van ervaring en nieuwe gezichten. André Alles uit Ranbserg – Pifke –  trekt de lijst. André is één van de anciens op onze lijst.  
Paul Francen uit Hoeleden is lijstduwer. Paul is letterlijk en figuurlijk een sterke kandidaat om die rol op zich te nemen.  Burgemeester Patrick Vandijck staat op 3 net na huidige schepen van  openbare werken Betty Geysenbergs uit Kortenaken. Op dit ogenblik stellen wij  het verkiezingsprogramma samen. Onze partij zal er alles aan doen om ook na 14 oktober de grootste partij in Kortenaken te zijn."  De gemiddelde leeftijd van alle kandidatten bij deze verkiezingen ligt op 50,1 jaar. Yannis Wanten uit Ransberg is met zijn 18 lentes de jongste.  OCMW-voorzitter Camil Bouvin (74) uit Stok is de ouderdomsdeken . Deze week ontvangen de inwoners van Kortenaken de folder met de gerealiseerde projecten. "Iederen kan lezen dat Open Vld deze legislatuur samen met de coalitiepartner goed werk geleverd heeft", aldus nog voorzitter Patrick Vlayen. 

 

De kandidaten voor 14 oktober.

1    ALLES ANDRE
2    BETTY GEYSENBERGS 
3    PATRICK VANDIJCK
4    JOSETTE VANLAER
5    CAMIEL BOUVIN
6    PATRICK VLAYEN
7    VERONIQUE HERMANS
8    BERNADETTE MERTENS
9    CARLA BUSSELEN
10   GLENN BLOCKX
11   FENNE VANDERSTUKKEN
12   YANNIS WANTEN
13   JOKE MASSART
14   EDDY RENARD
15   FRANK BOECKAERTS
16   MARINA DIERICKX
17   HANS MAES
18   DENISE BEELEN
19   PAUL FRANCEN